Hasan Yıldırım: “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”




Tarih: 14 Nisan 2021 Çarşamba 15:12


Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, tüm dünyanın içerisinde bulunduğu pandemiden kaynaklı olarak ciddi sıkıntılar yaşandığını ifade ederek, “Sanayiciler olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Şartlar ne olursa olsun üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılı şubat ayı Sanayi Üretim Endeksi verilerini değerlendiren Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, “Sanayi üretimi yıllık bazda yüzde 8,8 arttı. İçerisinde bulunduğumuz imalat sanayi sektörü endeksi ise geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 9,3 arttı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının neden olduğu pandemiden dolayı ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiriyoruz. Pandemi döneminde üretimin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Sanayiciler olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Ülke ekonomisini ayakta tutmanın yolu daha çok üretip, daha çok ihracat gerçekleştirmekten geçiyor. Bu anlamda da devletimizin koyduğu kurallar çerçevesinde sonuna kadar üretmeye devam edeceğiz. İşçilerimizin sağlığını tüm ekonomik koşulların önünde tutarak, önlemlerimizi üst seviyede alarak üreteceğiz. Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok noktasında üretim hatlarında ciddi yavaşlama ve durma söz konusu. Bu krizi fırsata çevirerek ihracatta kırdığımız rekorlara devam etmeli ve ülke ekonomisine katkıda bulunmalıyız. Bu zorlu süreçlerde üretim, istihdam ve ihracat üçlüsünü ayakta tutan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA