İngilizce öğrenmenin keyifli hali




Tarih: 27 Nisan 2021 Salı 15:44


Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Sait Çınar’ın “On The Tip Of My Tongue” adlı e-Twining projesi; Türkiye’nin farklı illerinden İngilizce öğretmenlerinin değerli katkılarıyla gerçekleşmiştir.

Bu proje ile birlikte öğrencileri motive ederek koronavirüs salgının eğitimi olumsuz etkilediği dönemde uzaktan eğitimi eğlenceli hale getirme amaçlandı. Bu çalışma ile birlikte, dil sınıfı öğrencileri, kelime bilgilerini geliştirirken aynı zamanda YKS dil sınavına da hazırlanmışlardır. Öğrenciler; e- dergi oluşturma, karikatür çizme, hikaye yazma, oyunlar hazırlama ve bulmaca hazırlama gibi bir çok görevi teknoloji ve web2 araçlarını kullanarak gerçekleştiriyorlar. Öğrencilerimiz bu kazanımların yanında eğlenerek yeni kelimeler öğrenme, yaratıcılıklarını geliştirme ve farklı şehirde yaşayan akranlarıyla iletişim kurabilme becerilerini geliştiriyorlar. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA