Vali Su’dan jandarmaya 182’nci yıl ziyareti




Tarih: 15 Haziran 2021 Salı 13:57


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Jandarma Teşkilatının 182’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Mersin valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ve rütbeli personel tarafından karşılanan Vali Su, karşılama mangasını selamlamasının ardından Komutanlık Şeref Defterini imzaladı. Makama geçerek Albay Çarıkcıoğlu ve personelle bir süre görüşen Vali Su, Jandarma Teşkilatının 182’nci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, İl Jandarma Komutanı Çarıkcıoğlu nezdinde tüm teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. Vali Su’ya ziyareti sırasında Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek de eşlik etti. (Haber Merkezi)


Etiket: valialiihsansu, jandarma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA