Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2. Yeditepe Bienali’nde konuştu




Tarih: 8 Ocak 2022 Cumartesi 00:52


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleymaniye Darüzziyafe’de 2. Yeditepe Bienali’nde, “Her türlü sapkınlığı, marjinalliği, sanat adı altında normalleştirmeye çalışan sinsi saldırıya karşı kendi imkanlarımızı daha güçlü şekilde devreye almamız şarttır” dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Fatih Belediyesi ve Klasik Türk Sanatları Vakfı iş birliği ile düzenlenen Yeditepe Bienali ikinci kez sanatseverlerle buluştu. Süleymaniye Külliyesi İmareti Darüzziyafe'de “Çerçeve İçi Çerçeve Dışı” temasıyla başlayan 2. Yeditepe Bienali, 07 Mart 2022 tarihine kadar Nuruosmaniye Camii Mahzen, Fatih Cam Küp Galeri ve Yedikule Hisarı'nda devam edecek. Süleymaniye Camii'nde düzenlenen 2. Yeditepe Bienali açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve çok sayıda davetli katıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA