Elvan’dan üreticilere müjde: 10 bin ton limon ihracatına izin




Tarih: 15 Mayıs 2020 Cuma 15:35


Koronavirüs tedbirleri kapsamında ihracatın durdurulmasından dolayı zor günler geçiren Mersinli limon üreticilerine, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’dan müjdeli haber geldi. Elvan, girişimleri sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile 10 bin ton limon ihracatına izin verildiğini belirterek, Erdoğan’ın Mersinli çiftçilerin her zaman yanında olduğunu vurguladı.

“ERDOĞAN ONAYIYLA İZİN ÇIKTI”

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı tedbirler kapsamında kısıtlanan limon ihracatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayı ile kaldırıldı. Limon üreticisinin sıkıntısına duyarsız kalmayan Lütfi Elvan, konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti. Üreticiyi sevindirecek müjdeyi sosyal medyadan duyuran Lütfi Elvan, “Mersin’de limon konusundaki durumu Cumhurbaşkanımız ile detaylı bir şekilde görüştük. Kendilerinin de onayı ile 10 bin ton limon ihracatına izin çıktı. Cumhurbaşkanımız her zaman Mersinli kardeşlerimizin yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

“ERCİK’TEN TEŞEKKÜR”

Öte yandan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’te gelişme ile ilgili basın açıklaması yaptı. Günlerdir Mersin kamuoyunu meşgul eden limon ihracatı konusunda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Lütfi Elvan ve Mersin Milletvekillerinin yoğun çabalarının olumlu sonuç verdiğini belirten Ercik şunları söyledi: “1,5 aylık emeği sonucunda 10.000 ton limona ihracat izni Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onaylanmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Mersin’i ve Mersinli Kardeşlerimizi çok sevmektedir. Her zaman ilimizin ve hemşehrilerimizin yanında olmuştur” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mersin'de limon konusundaki durumu Sn. Cumhurbaşkanımız ile detaylı bir şekilde görüştük. Kendilerinin de onayı ile 10 bin ton limon ihracatına izin çıktı. Sn. Cumhurbaşkanımız her zaman Mersinli kardeşlerimizin yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.

 

 

Günlerdir Mersin kamuoyunu meşgul eden limon ihracatı konusunda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Lütfi Elvan ve Mersin Milletvekillerimizin yoğun çabaları, 1,5 aylık emeği sonucunda 10.000 ton limona ihracat izni Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onaylanmıştır. Mersinimize hayırlı olsun.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Lütfi Elvan ve Mersin Milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Mersin’i ve Mersinli Kardeşlerimizi çok sevmektedir. Her zaman ilimizin ve hemşehrilerimizin yanında olmuştur. Bugüne kadar desteklerini esirgemedikleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Lütfi Elvan ve Mersin Milletvekillerimize emeklerinden ve her zaman Mersin’in sesini duyurmalarından dolayı teşekkür ediyorum.


Etiket: Mersin, limon, üretici, erdemli, ibb, mersinbüyükşehir, elvan, erdoğan, cumhurbaşkanı, ihracat


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA