Avşar: “Bilinçli rekabet için CE belgesi aldık”




Tarih: 6 Eylül 2020 Pazar 13:15


İmalat sektöründeki faaliyetleriyle tanınan ve 1997 yılından beri Mersin’deki fabrikasıyla ön plana çıkan UNMER Havalandırma, 2012 yılından itibaren açtıkları showroom ile bir ilki gerçekleştirdi. Unmer Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Avşar, fabrikanın kuruluşu, yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında gazetecilere konuştu.

Haber – Gizem Konucu

Unmer Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Avşar, çıraklıktan itibaren yetiştiğini söylediği Unmer fabrikası hakkında bilgi verdi. Avşar, “ Unmer çatısı altında işin tozunu yutarak kendimi geliştirdim ve şuanda 2. Kuşak olarak işlerin başındayım. 2012 yılında 2. Kuşak olarak babam Atilla Avşar’dan yönetimi devralarak firmayı iyi bir yere getirmek, kurumsallaşmak, profesyonel bir şekilde üretim anlayışı ile UNMER adını marka tescili yaptırıp bilinçli rekabet için ürünlerimize CE belgesi alarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Unmer sürekli yenilikleri, teknolojiyi takip eden bir firma olarak yeni fikirlere her zaman açık olmuştur. Yeni yetişen nesillere doğru örnek olmayı ilke edinen firmamız kurulduğu günden itibaren alanında uzmanlaşmış personel ve yüksek teknolojiyi birleştiren firmamız, ihtiyaç duyulan her konuda gelişmeye ve yeni hedeflere yönelik çalışmalar yürütmeye devam etmektedir” dedi.

MERSİN’DE BÖLGENİN TEK ÜRETİCİ FİRMASI

Mersin’de bölgenin tek üretici firması olduklarını söyleyen Avşar, fan ve havalandırma sistemlerinin önemi hakkında konuştu. Avşar, “Özellikle tekstil, konfeksiyon, gıda, mobilya, kimya, makine, ve metal fabrikalarının artırılmasıyla birlikte giderek artmaktadır. Fabrikaların yanında hastaneler, AVM’ler, restoranlar, gıda ve lojistik firmaları, atölyeler, inşaatların tümünde havalandırma, iklimlendirme ve fan sistemleri mevcuttur. Çoğalan bölge talepleri ve ülke piyasasına açılma niyetimiz firmamızın daha rekabetçi ve yeni ürünlerle daha çeşitli ürünlerle piyasaya çıkmasını gerektirmektedir” şeklinde konuştu.

“ÖZEL AMAÇLARININ TESPİTİ İÇİN FİRMADA SWOT ANALİZİ YAPILDI”

Rekabetin arttırılması konusuna dikkat çeken Avşar, “ Kurumsal yapının güçlendirilmesi, personelin nicel ve nitel olarak güçlendirilmesi, satış, dış ticaret, AR-GE inovasyon, teknolojik, enerji tasarruflu, tasarım, analiz, simülasyon, kalite, iç denetim gibi yeni sorumlulukların belirlenmesi, planlı eğitimler, oryantasyon eğitimleri ile personelin yetkinliğinin artırılması. Üretim, ürün kalitesi ve satışların artırılması, ürün çeşitliliği, ürün geliştirme ve ürün kalitesini verimliği sağlayacak yeni makinelerin programların alınması, satış ve pazarlama rekabetinin güçlendirilmesi ihracat yapar hale gelmesi ve projemizin genel ve özel amaçlarının tespiti için firmada SWOT analizi yapılmıştır. Firma sahipleri ve çalışanlarının oluşturduğu bir grupla firmamızın güçlü yönleri, zayıf yönleri, firmayı bekleyen tehditlere fırsatların ne olduğu, mevcut durumu tespit edilmiştir” diyerek firmanın geleceğe yönelik hedeflerinden bahsetti.

 


Etiket: unmer, mersin, havalandırma, firma


Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA