Tarsus CHP ilçe teşkilatı 91. yıl dönümünü kutladı




Tarih: 10 Eylül 2020 Perşembe 11:08


Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, örgüt mensupları ve partililer tarafından Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın da okunduğu çelenk sunum programına Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 22 ve 23. dönem Mersin Milletvekili Ali Oksal, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, Büyükşehir İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, Kadın Kolları Başkanı Meryem Kır, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, Belediye Meclis üyeleri, partili yöneticiler ve partililer katıldı.

 

“CHP, HUZUR VE BARIŞ ORTAMININ EMEĞİN SAVUNUCUSUDUR”

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, burada yaptığı konuşmada, “Ülkenin tüm kurumlarının baskı altına alındığı bir dönemde dimdik ayakta duran, milyonların umut ışığı olan Cumhuriyet Halk Partimizin 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi. Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyet’le birlikte ikinci büyük eseri olarak CHP’yi işaret ettiğini hatırlatan İlçe Başkanı Av. Ozan Varal,

“Büyük Atatürk; temellerini 4 Eylül 11919’da Sivas Kongresi’nde attığınız, 9 Eylül 1923’te de kurduğunuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü mirasçıları olarak huzurunuzdayız. CHP çağdaş, Cumhuriyetin, laik, demokratik sosyal hukuk devletinin, yargı bağımsızlığının, insan haklarının, kadın-erkek eşitliğinin, hoşgörünün, adaletin, huzur ve barış ortamının emeğin savunucusudur” diye konuştu.

 

“CHP’NİN KURULUŞ FELSEFESİ ANADOLU İNSANINI BİRLEŞTİRMEK”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş felsefesinin, Anadolu insanını birleştirmek, bir çatı altında kardeşçe tutmak olduğunu kaydeden Ozan Varal, “Geçmişten aldığı gücü ve birikimi ile aydınlık bir geleceğin mimarı olan CHP, eşit haklara sahip, onurlu insanların yaşadığı bir Tarsus’un, Mersin’in, kısacası Türkiye’nin garantisidir. Cumhuriyetin koruyucusu ve teminatı; Atatürk’e devrimlerine gönül vermiş yurttaşların partisidir. Kökü derinlerde olan CHP gençlerin, kadınların umududur. Böylesine geniş değerleri barındıran bir kurumun mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türkiye’yi bugünlere taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi’ne, partimize emek veren tüm partililerimize şükranlarımı sunuyorum. Bir neferi olmaktan onur duyduğum, partimizin 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: tarsus, chp, kuruluşyıldönümü, ozanvaral


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA