19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali ertelendi




Tarih: 18 Eylül 2020 Cuma 10:49


Bu yıl 01-18 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanan ve Dünya koronavirüs salgını nedeniyle 2020 Ekim ayına ertelenen 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali (Merfest), salgınının toplum sağlığı için halen risk taşımasından dolayı Merfest Yönetim Kurulu’nca 2021 yılına ertelendi. Festivalin yeni tarihi, ilerleyen zamanlarda kamuoyuna duyurulacaktır.

 Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yağcı yaptığı açıklamada “1 Nisan’da başlayacağını duyurduğumuz ve pandemi nedeniyle Ekim ayına ertelediğimiz 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin, pandeminin risk taşımaya devam etmesinden dolayı bir sonraki yıl yapılmasının daha doğru olacağı kararı Yönetim Kurulumuzca alınmıştır. 19 yıldır kesintisiz sürdürülen, her yıl dünyanın saygın solist ve müzik topluluklarını halkımızla buluşturarak paha biçilmez sanatsal değerler üreten Festivalimiz, yine halkımızın sağlığı için ertelendi. Tüm dünya için bir tehdit olan salgınının son bulacağı nice festivallerde buluşmak üzere, tüm insanlığa şifa ve sağlıklı günler diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, uluslararasımüzikfestivali


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA