Mezitli’de evlenen çiftlere İstanbul Sözleşmesi




Tarih: 25 Eylül 2020 Cuma 12:03


Mezitli Belediyesi, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda farkındalık yaratmak adına Mezitli’de evlenen çiftlere, ‘İstanbul Sözleşmesi’ kitapçığını veriyor.

Kadına yönelik şiddet olaylarının artması sonrası ‘İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanyada evlenen tüm çiftler evlilik cüzdanın yanında ‘İstanbul Sözleşmesi’ni alıyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, geçtiğimiz günlerde Simay ve Eral çiftinin nikahı kıydı. Genç çiftlere nikah cüzdanını CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen verirken, ‘İstanbul Sözleşmesi’ kitapçığını da Başkan Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan takdim etti. 

 

İSTERSEK ÖNLEYEBİLİRİZ

İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekmek amacıyla ilçenin dört bir yanını billboardlarla donattıklarını dile getiren Başkan Tarhan,“Mezitli Belediyesi olarak kadınlarımızı yaşatmaya yönelik tedbirler içerisinde daha fazla insanımıza ulaşarak şiddetin önüne geçebilmek ve İstanbul Sözleşmesinin maddelerini anlatabilmek için bu kitapçığımızı ilçemizde evlenen çiftlerimize veriyoruz. Kadına, çocuğa, hayvanlara, doğaya, her türlü şiddete karşı çıkmaya ve şiddete uğrayan tüm mağdurların yanında olmaya devam edeceğiz. Biz istersek önleyebiliriz” dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket: mezitli, mezitlibelediyesi, istanbulsözleşmesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA