Mezitli Belediyesinden Uzaktan Eğitim Desteği




Tarih: 28 Ekim 2020 Çarşamba 15:14


Hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturma geleneğini sürdüren Mezitli Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan korona virüsün en büyük zararı verdiği eğitimin, önündeki engelleri kaldırmak için harekete geçti.

Daha önce farklı olaylarda görmeye alıştığımız hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturma projesi öğrencilere tablet olarak ulaştı. Hiçbir duyurunun yapılmadığı kendiliğinden gelişen kampanya ile hayırseverlerin Mezitli Belediyesine ulaştırdığı tabletler öğrencilere dağıtıldı. Mezitli Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleşen etkinlikte, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve hayırseverler öğrencilere tabletleri verdi. Mehmet Halit Ökten, Güray Özkara, Vedat Erdoğan, Kemal Ekşi, Gülırmak Kozmetik (Ferit Akgül), Nilgün Aşçı, Ali Develi, Hamide Oylumlu, Şoray 1 Sitesi, Mehmet Koç, Şoray 2 Sitesi, Nazife Aban, Davultepe Gönülleri, Seçkin Oral, Madımak Sitesi, DeepGayrimenkul’den oluşan hayırseverlerin bulunduğu etkinlikte; öğrenci ve ailelerin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Etkinlik duygusal bir olayın yaşanmasına da sahne oldu. Hayırseverlerden Emel Cebenovaya bir süre önce kaybettiği eşi Sümer Cebenovaya’nın bakımını yaptığı çiçeği Başkan Tarhan’a hediye etti. Başkan Tarhan öğrencilerin tablete ulaşmasındaki duyarlılığı ve bu değerli hediyesi için teşekkürlerini iletti.

 

“KISA SÜREDE DİĞER ÖĞRENCİLERİMİZE DE TABLETLERİNİ ULAŞTIRMAYI ÜMİT EDİYORUZ”

“Çocuklarımızın uzaktan eğitime ulaşımındaki en büyük engel olan tablet ihtiyacının giderilmesine destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz” diyerek konuşmasına başlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’nin farkını her zaman gösterdiğini dile getirdi. Hayırseverlerin büyük bir alçak gönüllük gösterdiklerini, tabletleri alan öğrencilerin sevinçlerini paylaşabilmeleri için dağıtım törenine davet ettiklerini vurgulayan Başkan Tarhan, “Maalesef dünyamız çok büyük bir virüs salgınının etkisi altında. Bu durumdan en çok eğitim dünyası etkilendi. Birçok öğrencimiz eğitimden uzakta kaldı. Biz maddi nedenlerle eğitime ulaşamayan çocuklar için EBA Destek Merkezimizle, Gençlik Kültür Evimiz ve Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphanemizle destek olmaya çalıştık. Hayırsevlerimiz de kendi aralarında örgütlenerek bugün ilk etapta 39 tabletin öğrencilere ulaşmasını sağladı. Bu henüz ilk etap. Kısa sürede diğer öğrencilerimize de tabletlerini ulaştırmayı ümit ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: mezitlibelediyesi, uzaktaneğitim, neşettarhan, eba


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA