Çukurova’da hedef galibiyet




Tarih: 23 Kasım 2020 Pazartesi 16:28


Herbalife Nutrition Basketbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele Temsilcimiz Çukurova Basketbol takımı Hatay Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından gözünü Birevim Elazığ İl Özel İdare maçına çevirdi. Potanın perileri bu maçı da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Harun Bor

Sezona kötü başlayan ve sonrasında tecrübeli antrenör Olcay Orak’ı takımın başına getiren temsilcimiz Çukurova, Orak yönetiminde çıktığı 5 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Herbalife Nutrition Basketbol Kadınlar Süper Ligi’nde 3. Sırada yer alan temsilcimizde tek hedef sezonu şampiyonlukla tamamlamak.

Kadrosunda Iagupova, Naumenko, Manolya Kurtulmuş, Anigwe ve Fatmanur Karakaş gibi yıldız oyuncular bulunan Çukurova Basketbol takımı gözünü Birevim Elazığ İl Özel İdare maçına çevirdi. Galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Çukurova Basketbol bu maçı da kazanarak 6’da 6 yapmayı hedefliyor.

Çukurova Basketbol Takımı Başantrenörü Olcay Orak, hem galibiyetle ayrıldıkları Hatay Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirdi, hem de Birevim Elazığ İl Özel İdare maçıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Orak yaptığı açıklamada, “Maça savunma anlamında istediğimiz bir şekilde başladık. Maçın geneline baktığımızda her periyotta bir sayıyla da olsa beş sayıyla da olsa üç sayıyla da olsa öndeyiz. Toplam ribauntlarda büyük bir farkı yakaladık. Yirmi hücum ribaundu ve 28 asist sonucun belirlenmesinde önemli etkenler oldu. Özellikle benchten gelen oyuncuların oyuna katkısıyla maçı hemen hemen tamamında kontrol bizim elimizdeydi” dedi.

Olcay Orak, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı: “Hatay Büyükşehir Belediyespor iyi kurulmuş bir takım ancak pandemiden dolayı iptal edilen maçları onlarda ritim eksikliğine yol açtı. Biz sertliğimiz ile onların ritim eksikliğini kullanmak istedik ve bunda başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu sertlikle oynamaya devam edip Birevim Elazığ İl Özel İdare maçını da kazanmak istiyoruz.”

Öte yandan Çukurova Basketbol – Birevim Elazığ İl Özel İdare maçı 28 Kasım’da saat 14:00’de Elazığ’da oynanacak.


Etiket: Mersin, ÇukurovaBasketbol, OlcayOrak, KadınlarBasketbolSüperLigi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA