Büyükşehir GSK, Botaş Gelişim’i 71-66 yendi




Tarih: 24 Ocak 2021 Pazar 13:57


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynayan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Botaş Gelişim’i 71-66 skorla yendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 10. haftasında Botaş Gelişim’in ev sahipliği yaptığı maçta Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, Ankara deplasmanında rakibini yenerek Mersin’e galibiyet getirdi. Mersin Büyükşehir GSK, Botaş Gelişim ile oynadığı maçın tüm periyotlarında geride olmasına rağmen maç sayısını almayı bildi. İlk periyotta Botaş Gelişim 18-14 öne geçti. Avantajını kullanan takım ikinci periyotta da farkı açarak 37-23 skorla devre arasına önde girdi. Heyecanlı süren üçüncü periyotta ise fark 2 sayıya düşerek skor 55-53 oldu. Oyunun son periyodunda ise Büyükşehir Kadınlar Basketbol Takımı71-66’lık skor elde ederek Ankara deplasmanından mutlu döndü. (Haber Merkezi)

 


Etiket: türkiye, kadınlarbasketbolligi, mersinüniversitesi, botaşgelişim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA