İçel İdmanyurdu bir puana razı oldu




Tarih: 25 Şubat 2021 Perşembe 16:56


Misli. com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdmanyurdu, Elazığ’da konuk olduğu Karakoçan Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada goller ikinci yarıda geldi. Temsilcimiz adına gol 62. dakikada Dersim Şahan Kaynak ile gelirken, rakip takım adına beraberlik golünü 80. Dakikada Emirhan Çakır kaydetti.

3. Lig 3.Grupta şampiyonluk iddiasını sürdüren kırmızı şeytanlar zorlu Elazığ deplasmanına gitti. Geçtiğimiz hafta erteleme maçında Esenler Erokspor’a 5-0 yenilerek büyük şok yaşayan temsilcimiz ligde daha fazla puan kaybı yaşamamak adına gittiği deplasmanda Elazığ Karakoçan Futbol kulübü ile Elazığ Doğukent Stadı’nda karşılaştı. İçel İdmanyurdu Maça; Sertaç Güzel, Alper Hamdi Bayraktar, Aslan Gök, Burak Ziyattin Altındaş, Burak Bilgen, Gökcan Gelmen, Dersim Sahan Kaynak, Tunahan Ergül, Uğur Ayhan, Hakkı Tosun ve Fatih Şerifoğlu ile başladı. Rakip takım ise maça; Duhan Çağlar Akdağ, Mehmet Eksik, Hüseyin Fıstıkcı, Muhammed Sak, Umutcan Topalcı, Umutcan Topalcı, Fatih Kızılay, Seyid Ahmet Han, Batuhan Kaya, Ahmet Can Arık ve Burak Kavlak ile sahaya çıktı. İlk yarıda maçta gol olmazken, ikinci yarıda ilk gol temsilcimizden geldi. Almanya’nın Arminia Bielefeld takımında da oynayan sağ kanat oyuncusu Dersim Şahan Kaynak’ı sezonun ikinci yarısında kadrosuna katan temsilcimiz, maçta ilk golü Kaynak ile gördü. 80. dakikada rakip Karakoçan Futbol Kulübünde sahneye çıkan Emirhan Çakır maçın skorunu belirleyen golü attı ve her iki taraf birer puana razı oldu. İçel İdmanyurdu,  bu sonuçla aldığı bir puanla 23. haftanın sonunda 39 puana ulaştı. Ligde lider Somaspor ile puan farkı 10 olan temsilcimiz , 3 Mart Çarşamba günü Yalovaspor’u sahasında konuk edecek.

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA