“Yerelde sağladığımız başarıyı genele taşıyacağız”




Tarih: 28 Şubat 2021 Pazar 13:25


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’u ağırladı. Torun, Tarhan’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, ““Sorumluluğunuz var. Sizlerin sayesinde yerelde sağladığımız bu başarıyı inşallah genele taşıyacağız” dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’u ağırladı. Beraberindeki heyet ile birlikte Mezitli Belediye Hizmet Binasını gezen Torun, şeffaf yönetim anlayışıyla büyük beğeni kazanan ve birçok belediyenin de örnek alarak, hayata geçirdiği LED ışıklı gelir-gider panosu önünde fotoğraf çektirdi. Belediye girişinde bulunan gelir-gider tablosunu inceleyen Torun, ‘İşte budur’ diyerek tüm belediyelere örnek olması gerektiğini dile getirdi.  Daha sonra belediye girişinde bulunan Halk Masası ve Mezitli Halk Kart uygulaması hakkında Başkan Tarhan’dan bilgi alarak, çalışmalar dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

 

“TARİHE ÖNEMLİ BİR DAMGA VURUYORSUNUZ”

Başkan Tarhan’a çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu dile getiren Torun, “Sorumluluğunuz var. Sizlerin sayesinde yerelde sağladığımız bu başarıyı inşallah genele taşıyacağız. Tabi Türkiye’nin çok önemli bir dönemine tanıklık ediyorsunuz. Yerelde başardık, genelde de başaracağız. Tarihe önemli bir damga vuruyorsunuz.  Bu anlamda da sizlerle gurur duyuyoruz. Hep birlikte daha güzel şeyler başaracağız. Bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tarhan, “Geçen dönem kadınlara yönelik çalışmalarımızı tüm Türkiye’ye, dünyaya duyurduk. Bu dönemde çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız ile ön planda olan bir belediye olacağız. Hazırlıklarımız tamam, çalışmalarımızda emin adımlarla ilerliyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye genelindeki tüm belediyelerimizle ilişkilerimiz çok güçlü. Belediyelerimiz ile yardımlaşma içerisinde çalışmalarımızı sürüyoruz” şeklinde konuşarak, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.  (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: mezitli, mezitlibelediyesi, neşettarhan, chp, seyittorun


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA