Mersin’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor




Tarih: 27 Aralık 2023 Çarşamba 13:25

İHA

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin, saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip kendi sıcak ve soğuk asfalt plentini hizmete açmasıyla birlikte, ilçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarının yanı sıra, kaldırım ve kilit taşı yenileme hizmetine hız verildi.

Kentin kırsal kesimlerinde bulunan Iğdır ve Yenitaşkent mahallelerinin farklı sokaklarında asfalt kaplama çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yakaköy Gudubes Sokak üzerinde asfalt seriminin ilk etabını tamamlayıp ikinci etaba geçti.

Dikilitaş Mahallesi'nde asfalt serimi ve silindiraj çalışmasını bitiren ekipler, Yanpar Mahallesi’nde ise kilitli parke taşı serilecek olan sokakları iş makineleri desteğiyle düzenleyip ön hazırlık yaptı.

Akdeniz’in her mahallesine hizmet ulaşıyor

Diğer yandan Müfide İlhan Mahallesi’nde yenilenecek sokaklarda tremer ile söküm işi yapan ekipler, Akdam Mahallesi’nin muhtelif sokaklarında da asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi'nde kilitli parke taşı çalışması yapan ekipler, Cami Şerif Mahallesi genelinde de eskiyen kaldırımları söktü. Ekipler ayrıca Siteler, Güneş ve Şevket Sümer mahallelerinin muhtelif sokaklarında da kilitli parke taşı ve kaldırım tamiratı çalışması yaptı.

Fen İşleri Müdürlüğü, Kürkçü Mahallesi’nde kurulan ve üretime başlayan belediyeye ait sıcak ve soğuk asfalt tesisinin desteği ve hazırladığı program çerçevesinde, Akdeniz ilçesi genelinde ihtiyaç duyan her bölgede sıcak ve soğuk asfalt kaplama, yama, kilitli parke taşı çalışmalarına ara vermeden devam edecek.


Etiket: mersin, akdeniz, asfalt çalışmaları


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA