Kadın Emeği Pazarı kuruldu




Tarih: 28 Aralık 2023 Perşembe 13:16

İHA

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından, üreten kadınların emeklerinin sergilendiği Kadın Emeği Pazarı’nın dördüncüsü düzenlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı; kadın kooperatifleri, kadın girişimciler ve kadın üreticilerin kendi imkânları ile ürettiği, el emeği hediyelik ürünleri, Kadın Emeği Pazarı’nda dördüncü kez Adanalıların ziyaretine açtı.

“Ürettikçe Hep Güçlü” sloganıyla kurulan ve Adana’da faaliyet gösteren kadın kooperatifleri ile kadın üreticilerinin katılımıyla dördüncü kez açılan Kadın Emeği Pazarı, Mahfesığmaz Mahallesi ve Turgut Özal Bulvarı’nda ziyaretçilerini ağırladı. ”Kadın Emeği Pazarı” ile el emeği göz nuru; takı, örgü, tığ, dikiş, süsleme, boyama, el yapımı çanta, örgü bebek, kanaviçe, seramik, çini, mum, doğal taş süsleme, cam, resim ve benzeri alanlarda üretilen birbirinden renkli ürünler satışa sunuldu. El emeği ürünlerinin yer aldığı stantları ziyaret eden vatandaşlar, sevdiklerine özgün hediyeler almak için Kadın Emeği Pazarı’nda alışveriş yaptı.
Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 2023 yılı içerisinde toplam 320 satış standı kurarak, kadınların ekonomik hayata katılımlarına destek oldu.


Etiket: adana, kadın üretici


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA