“Büyükşehir’de tüm tarihlerin en yüksek oyunu aldık”




Tarih: 4 Nisan 2024 Perşembe 17:34

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; CHP Erdemli ve Silifke İlçe Başkanlıkları’nı ziyaret ederek, partililer ve yurttaşlarla bir araya geldi. Seçer, “Mersin genelinde, Büyükşehir’de tüm tarihlerin en yüksek oyunu aldık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkanı olarak pazar günü yapılan seçimlerde yine bir kez daha Türkiye’ye Mersin’in sesini duyurduk” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdemli İlçe Başkanlığı ve CHP Silifke İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle ve yurttaşlarla araya geldi.

İlk olarak Erdemli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Seçer, burada partililer ve yurttaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Seçer konuşmasında, Erdemli’de buruk bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, “Mersin genelinde, Büyükşehir’de tüm tarihlerin en yüksek oyunu aldık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkanı olarak pazar günü yapılan seçimlerde yine bir kez daha Türkiye’ye Mersin’in sesini duyurduk.  Erdemli’de Büyükşehir’de her 10 yurttaşın 5’inin oyunu aldık. Ancak ilçe belediye başkanlığı seçiminde matematiksel olarak az bir farkla belediye başkanlığı başka bir adaya gittiyse de adayımız her 10 vatandaşımın 4’ünün oyunu aldı” dedi.

“SİYASET EMEKLE OLUR”

2019 yerel seçimlerinin ardından 1 Nisan sabahında 2024 yerel seçimleri için çalışmalara başladıklarını hatırlatan Seçer, “Siyaset emekle, halkı sevmekle, halka dokunmakla, halka hizmet etmekle ve samimi olmakla olur. Bir insana rol yapıp sarıldığınız zaman o insan sevginizi hissetmez ama samimi olarak sarıldığınız zaman bunu hissettirirsiniz. Siyaset böyle bir alan. Siyaset insanları kendine aşık etme, kendini sevdirme sanatıdır. Önemli olan görevinizi yapmak ve namuslu bir siyasetçi olmaktır” ifadelerini kullandı.

Bir belediye başkanının vatandaşların abisi, babası, annesi, ablası, kardeşi; kısacası her şeyi olmak zorunda olduğunu sözlerine ekleyen Seçer, “Vatandaşın acısında, mutluluğunda ve ihtiyacında yanında olmak lazım. Biz 5 yıl boyunca Mersin’in her noktasında bize oy veren vermeyen herkese karşı aynı duygularla yaklaştık ve samimi olduk” dedi.

“21. YÜZYILDA MUSLUKTAN SU AKMAYAN YERLERE HİZMET GÖTÜRDÜK”

Seçer, Erdemli’nin Şahna Mahallesi’nin Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı hizmetlerin önemli örnekler olduğuna değinerek, “21. yüzyılda musluktan içme suyu akmamış beldelere, mahallelere köylere hizmet götürdük. Bugüne kadar 30-40 yıldır yapılmayan hizmetleri yaptık. Mergin’i, Lamos’u yaptık. Erdemli’nin tarım yoğun bir ilçe olduğunu da düşünerek köy yollarınızı yaptık. Tarıma destek olduk, altyapınız için uğraştık. Boş laf karın doyurmaz, kimseyi ikna edemezsiniz. Vatandaş bize muazzam bir destek verdi. Bu her siyasetçiye nasip olmaz. Hele hele yüzde 15’lerin konuşulduğu bir kentte ilk kez seçime giren bir aday yüzde 37,5 oy alıyorsa, bunun anlamını düşünmeli” dedi.

ÖMÜR: “BU BAŞARIDA VAHAP BAŞKANIMIZIN ÇOK BÜYÜK PAYI VAR”

Erdemli’de konuşan CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, “Erdemli’de, adayımızla, örgütümüzle hep beraber çok güzel bir seçim çalışması yürütüldü. Erdemli’nin dışına taştı, bütün ilçelerimize örnek oldu. Sonuçları hep beraber karşıladık. 31 Mart’tan sonra Erdemli’de birçok şeyin değiştiğini, değişeceğini bize gösterdi. Bundan sonra Erdemli sokaklarında Cumhuriyet Halk Partililer bir başka yürüyecek. Partimizin oyunu 2023 seçimlerinde Erdemli’de katlamıştık, 2024’te bir daha katladık. Bundan sonraki ilk seçimlerde tekrar katlayacağız bundan eminim. İnancımızı kaybetmeyeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve 2019’dan beri yaptığı hizmetlerin bu başarıda çok büyük payı var. Vahap Başkanıma bu sonuçlar için teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAHİN: “ERDEMLİ, GELECEK SEÇİM CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN BELEDİYE BAŞKANI İLE TANIŞACAK”

CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, CHP’nin Erdemli’de yerel seçimlerde aldığı oyun atılan bir temel, ekilen bir fidan olduğunu ifade ederek, bunun köklenerek, daha da yeşereceğini kaydetti. Şahin, “Erdemli, gelecek seçim Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkanı ile tanışacak. Büyükşehir Belediye Başkanımızın Mersin’de değil Türkiye’de rekor bir oyla kazanması bizleri ayriyeten gururlandırdı” dedi. 


Etiket: Vahap Seçer, oy, CHP,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA