Ozan Vezir, “AK Parti il başkanlığına adayım”




Tarih: 17 Nisan 2024 Çarşamba 16:03

Haber Merkezi

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Türkiye genelinde oy kaybı yaşayan AK Parti, tüm teşkilatlarda değişim sinyalleri vermeye başladı. Mersin’in de bu değişim rüzgarına kapılacağı konuşulurken, Tarsuslu tanınan iş insanı Ozan Vezir, il başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

AK Parti’nin kuruluş aşamasından bu yana partide aktif çalışmalar yürüten, bir dönem ilçe yönetime giren ve başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Tarsuslu iş insanı Ozan Vezir, kuruluş aşamasından bu yana iyi ve kötü günde bir an partiyi terk etme gibi bir düşüncesinin olmadığını, aktif görevde olmasa dahi partisi adına çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi.

31 Mart’ta yapılan seçim sonrası, milletin iradesinin tecelli ettiğini aktaran Vezir, “Türkiye genelindeki sonuç Mersin’e de sirayet etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi; 31 Mart’ın neticelerini değerlendireceğiz, özeleştirimizi yapacağız. Sandık sonuçları bize irtifa kaybı yaşadığımızı gösteriyor. Yerel bazlı bu gerilemenin nedenini masaya yatıracağız. Sorunları tespit edip gerekli müdahalelerde bulunacağız” şeklinde konuştu. İl başkanlığı görevine getirildiği takdirde, toparlayıcı ve kucaklayıcı bir politika izleyeceklerini, AK Parti’nin Mersin’de iktidar olması için gece-gündüz çalışacaklarını ifade eden Vezir, “Başkan olamazsam da partim için çalışmaya devam edeceğim. Ben, hiçbir zaman küsüp gidenlerden, kaçanlardan olmadım, olmam. Benim tek şiarım; durmak yok, yola devamdır” dedi.


Etiket: ak parti il başkanı, ozan vezir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA