Yankesici kadın yakalandı




Tarih: 29 Nisan 2021 Perşembe 15:05


Adana’da bir kişinin cebindeki 170 lirayı çaldığı öne sürülen yankesici kadın polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, 12 Nisan Pazartesi günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. Ara sokaklarda yürüyen Mehmet G.’nin (58) arkasından gelen bir kişi, cebindeki 170 TL’yi adres sorma bahanesiyle yaklaşıp aldı. Durumu fark eden Şule Burhan, olayı polise bildirdi. İhbar üzerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yankesicilik olayının yaşandığı bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin, ‘yankesicilik’, ‘dolandırıcılık’, ‘nitelikli yağma’ ve ‘hırsızlık’ suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Damla G. (32) olduğunu belirledi. Ekipler, bir süre sonra Damla G.’yi (32) yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Damla G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA