Sağlık Müdürlüğü, Covid-19’dan yaşamını yitiren sağlık çalışanlarının eşlerini unutmadı




Tarih: 9 Mayıs 2021 Pazar 12:37


Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, bir vefa örneği sergileyerek, koronavirüs salgınında fedakarca mücadele ederken virüse yakalanarak yaşamlarını yitiren sağlık çalışanlarının eşleri ve annelerini, Anneler Gününde ziyaret ederek çiçek takdim etti.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz ve kurum yetkilileri, Mersin’de görev yaparken koronavirüse yakalanarak vefat eden 10 sağlık çalışanının eşlerini, Anneler Gününde evlerinde ziyaret etti. Pandemi önlemleri çerçevesinde sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak kapıda gerçekleştirilen ziyaretlerde, sağlık çalışanlarının eşlerine ve annelerine çiçek takdim edildi. Sağlık çalışanlarının eşleri ve annelerine bir kez daha başsağlığı dileyen ve acılarını paylaşan İl Sağlık Müdürü Ceviz, “Covid-19 salgınında hayatını kaybeden kıymetli mesai arkadaşlarımızın eşlerinin, annelerinin Anneler Gününde ve diğer zamanlarda yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Onların evlatları olarak bu özel günde kendilerini pandemi kurallarına riayet ederek ziyaret etmek istedik. Arkadaşlarımızın aziz hatıralarını rahmetle yad ediyoruz” dedi. (İHA)


Etiket: mersin, ilsağlıkmüdürlüğü, pandemi, annelergünü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA