eTwinning Projesi yürütülmeye başlandı




Tarih: 27 Mayıs 2021 Perşembe 14:22


Mersin Akdeniz ilçesi Cengiz Topel İlkokulunda okulöncedi öğretmeni olan Menekşe Tunç tarafından 2021 Şubat ayında başlayıp Haziran’da tamamlanacak olan 10 Türkiye, 7 İtalya ve 1 Romanya ortaklı öğretmenle “Bees Save The Earth... Let’s Save Bees!” isimli eTwinning projesi yürütülmeye başlandı.

Projede, çocukların biyolojik çeşitlilik ve insan yaşamı için böceklerin tozlaşmasının önemini anlamalarını ve bu böcekleri korumak için bazı iyi uygulamaları öğretmeyi amaçlamaktadır. Projenin hedefleri arasında çocuklara arıların harika dünyasını, bu muhteşem böceğin doğa dengesi için taşıdığı önemi, arı ürünlerinin faydalarını ve insan vücudu için ürettikleri olumlu etkiyi tanıtmak ayrıca giderek "sanal" olan ve gerçeklikten kopuk bir dünyadan çocukları olabildiğince uzak tutup doğa sevgisini aşılamak yer almaktadır. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA