MEÜ öğrencileri, Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışmasında ödül aldı




Tarih: 3 Haziran 2021 Perşembe 12:35


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışmasında mansiyon ödülü aldı.

Mersin Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, Mimarlık Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencileri Tamim Babımasri ve Ali Salmanlı, TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışmasına katıldı. Yapısal Boşluğun Kentle Diyaloğu “İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası” başlığıyla düzenlenen yarışmada, MEÜ öğrencileri 3. Mansiyon Ödülünü kazandı.

Öğrenciler Babımasri ve Salmanlı, hazırladıkları projeyle 1966 yılında yine bir mimari proje yarışması ile elde edilmiş olan İzmir Büyükşehir Belediye Binasının, 30 Ekim 2020 İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle boşaltılması sonrasında, gelecekte kentin kamusal yaşamına katılımı üzerine tasarım ve kullanım senaryoları üretti. (İHA)


Etiket: mersinhaber, eğitim, mersinüniversitesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA