Gazetemiz 69 yaşında




Tarih: 4 Haziran 2021 Cuma 16:21


Bundan tam 69 yıl önce 5 Haziran 1952’de Kazım Erbil tarafından kurulan Hakimiyet Gazetesi, Mersin’de hayatını sürdürebilen en eski gazete olarak yayın hayatına devam etmenin haklı gururunu yaşıyor… Kurulduğu günden bu yana Mersin’in adeta hafızası haline gelen Hakimiyet Gazetesi 69 yıllık birikimini, geçmişten geleceğe taşımaya devam ediyor. Gazetemizin 69’uncu yıldönümünü belediye ve STK başkanları çiçek göndererek kutladı. Gazetemiz imtiyaz sahibi Batuhan Topçu, “Tarihe tanıklık etmiş Hakimiyet Gazetesini genç bir girişimci olarak devraldığımız bayrağı bugün olduğu gibi bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz. Tarihe tanıklık etmiş gazetemizin 69’uncu yıldönümü olması nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan belediye ve STK başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA