Gültak: “Müzisyenlerin yanındayız”




Tarih: 17 Haziran 2021 Perşembe 15:33


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak Roman müzisyenlerle bir araya geldi. Gültak, pandemi döneminde müzisyenlerin zor bir dönemden geçtiğini ifade ederken, müzisyenlerin her zaman yanında olduklarının altını çizdi.

Haber- Gizem Konucu

Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Talip Moğoltekin, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Roman Müzisyenler; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı ziyaret ettiler.  Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Roman müzisyenlerle bir araya gelerek pandemi döneminde müzisyenlerin yaşadıklarını sıkıntıları ve müzisyenlerin taleplerini dinledi. Belediye olarak müzisyenlerin her zaman yanında olacaklarının altını çizen Gültak, destekleri sunmaya devam edeceklerini belirtti.  Renkli buluşmada Roman müzisyenlerin keman ve darbuka çalması ise renkli görüntülere sahne oldu. 

Dernek Başkanı Moğultekin, pandemi döneminin müzisyenleri olumsuz etkilediğini ve bu nedenlerden dolayı sıkıntılı günler yaşadıklarını belirterek, desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

 

“BELEDİYE OLARAK YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Gültak, ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirirken, bu ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimi ve müzisyenlere teşekkür etti. Pandeminin her kesimi olumsuz etkilediğini vurgulayan Gültak, ülke genelinde başlayan yoğun koronavirüs aşılama hizmeti ve alınan tedbirler sayesinde, sıkıntıların çok kısa bir gelecekte sona ereceğini belirtti. Gültak ayrıca minik ziyaretçilerine oyunca hediye ederken, Roman müzisyenlerin taleplerini dinledi. Gültak zor dönemden geçen müzisyenleri yalnız bırakmayacaklarını da vurgulayarak,  belediye olarak kendilerini yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA