“Yetenek Avcısı” Kızgın artık Akdeniz Belediyespor’da




Tarih: 18 Haziran 2021 Cuma 13:58


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onları arka sokaklardan toplayarak futbola yönlendiren Suat Kaya, Emre Demir, Hakan Albayrak gibi 20’den fazla ismi Süper Lig’e kazandıran engelli antrenör İzzet Kızgın’ın A Spor’daki haberine kayıtsız kalamadı. Kızgın, Akdeniz Belediyespor’un Amatör Takımında antrenörlük görevine başladı.

Haber-Gizem Konucu

Kızgın’ın hikayesinin A Spor ekranlarına yansımasının ardından bu habere kayıtsız kalamayan Gültak, Kızgınla iletişime geçti.  Mersin’de 26 yıldır amatör takımlarda antrenörlük yapan İzzet Kızgın’ın yeni işini Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve küçük futbolcular pasta keserek kutladı. Kızgın, haberden sonra hayatının çok değiştiğini söyleyerek, “Beni Tüm Türkiye sahiplendi. Değerli başkanımız Mustafa Gültak sahiplendi ve bize bir görev verdi. Burada bu görevi layıkıyla yerine getireceğim. Akdeniz bölgesinden 20’den fazla futbolcuyu çıkardım. Ama çok zorlu şartlarda çıkardım. Şimdi her türlü imkanımız var. Tesislerimiz güzel. Belediye her türlü desteği sağlıyor. Başkanımız spor konusunda çok duyarlı. Kendisi de sporun içinden geldiği için ayrı bir değer veriyor sporculara” dedi.

 

GÜLTAK, “YENİ YILDIZLARI SADECE TÜRKİYE’YE DEĞİL DÜNYA FUTBOLUNA SUNMAK İSTİYORUZ”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yeni görevinin İzzet Kızgın’a hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, “İzzet Kızgın’ın önderliğinde yeni yıldızları sadece Türkiye’ye değil dünya futboluna sunmak istediklerini ifade etti. İzzet hoca dediğinizde akla Mersin’de yetenek avcısı olarak geliyor. Zor şartlarda, aile, ekonomi gibi zor şartlar altında birçok futbolcuyu Mersin’den ve Akdeniz’den yetiştirdi. Biz de onu Akdeniz Belediyemizin spor bünyesine alarak onun yeteneklerinden, ağabeyliğinden, hocalığından faydalanarak inşallah yeni yeteneklerin Akdeniz’den tüm Türkiye’ye hatta dünyaya tanıtması noktasında hocamızı kulübe aldık” şeklinde konuştu.  İzzet hocayla antrenman yapan küçük futbolcular ise böyle bir hocayla antrenman yapmanın kendilerini çok heyecanlandırdığını söyledi. Küçük futbolcular, “İzzet hocayla çalıştığımız için çok mutluyuz. Emre demir gibi birçok futbolcu yetiştirdi. Biz de onların arkasından gideceğiz. Heyecan verici bizim için” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA