Streetball Turnuvası başladı




Tarih: 24 Haziran 2021 Perşembe 15:22


Seyhan Belediyesi tarafından düzenlenen ”Streetball Turnuvası” başladı. 12-17 yaş, 18+25 yaş ve 25 yaş ve üstü olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilen turnuvaya 64 takım katıldı.

Füze Selami Spor Kompleksi’nde gerçekleşen ve üç gün sürecek olan Streetball Turnuvası, Tree Back Grounder ve Soylular takımının karşı karşıya geldiği açılış müsabakası ile başladı. Hava topu atışını Belediye Başkanı Akif Kemal Akay gerçekleştirdi.  Streetball Turnuvası’nı organize ederek basketbol sahalarının bir ölçüde değerlendirilmesinin çabası içerisinde olduklarını belirten Başkan Akay, “Görüyoruz ki ilgi bir hayli fazla. Bunu daha ileriye götüreceğiz ve sağlıklı, başarılı sporcular yetiştirmek adına üzerimize düşen desteği vereceğiz. Umudumuz artık gençlerde, umudumuz artık sizlerde” diye konuştu. Streetball Turnuvası’nın açılışına, meclis üyeleri, muhtarlar, spor paydaşları, amatör spor kulüplerinin başkanları, yöneticiler, antrenörler ve futbolcularının yanı sıra çok sayıda sporsever katıldı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA