Yuva kuran çiftlere Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim




Tarih: 25 Haziran 2021 Cuma 13:12


Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, katıldığı asker uğurlama ve düğün merasimlerinde, gençlere Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, katıldığı asker uğurlama ve düğün merasimlerinde, gençlere Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ediyor.
İlçe sınırları içerisinde gerçekleştirilen düğünlere, asker eğlencelerine ve mevlitlere katılım göstererek, gençlerin mutluluğuna ve heyecanına ortak olan Doğan, genç çiftlere Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ederek, Kuran ışığında ve şanlı Türk bayrağının gölgesinde mutlu bir ömür diliyor. Askere giden gençlere de vatan savunmasında başarı dileklerinde bulunan Doğan, Türk ordusunun 'Peygamber ocağı' olarak anıldığını hatırlatıyor.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA