Mersin OGM bina tamir ve onarım çalışmalarına devam ediyor




Tarih: 27 Haziran 2021 Pazar 13:26


Mersin Orman Bölge Müdürlüğünün 2021 yılında bina tamir ve onarımları Genel Müdürlükten alınan ödenek destekleri ile birçok binanın tamir ve onarımlarının yapımına başladı.

Mersin OGM ilk olarak İşletme Müdürlükleri İdare Binaları, Toplu Koruma Ekip Binaları, İlk Müdahale Ekip Binaları, Depo Binaları ve Lojmanların onarımları şekliyle bütçeyle verilen ödenekle başlarken, yeni kurulan Çamlıyayla İşletme Müdürlüğüne ait idare ve hizmet evlerinin onarım ihalelerine, Genel Müdürlükten alınan ek ödenek desteğiyle çıktı.  Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman,Mut İşletmesinde yapılan İdare Binası ve Sosyal Tesis Binasının denetlemesinde Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun, ODÜH Şube Müdürü Muhammet Aslanhan, Mut İşletme Müdürü Necati Kulak, İşletme Şefleri ve teknik elamanlar eşlik etti. Mersin Orman Bölge Müdürü Akduman; 2021 yılı sonu itibariyle bölgeye kayırlı olan binaların birçoğunun onarımlarının tamamlanacağını belirtti. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, ogm, tamir, bina


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA