Özada, yeniden başkan seçildi




Tarih: 27 Haziran 2021 Pazar 13:31


Kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri tarafından kurulan; kurumsallaşma, markalaşma, insan kaynakları uygulamaları, dijitalleşme gibi konularda farkındalık uyandırmak üzere çalışmalar yapan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Genel Kurulunu 25 Haziran 2021 tarihinde üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada;  2010 döneminde profesyonel yöneticilerle bir insan kaynakları platformu olarak çalışmalara başladıklarını, 2017 döneminde Girişimci İnsan Kaynakları Derneği adıyla sivil toplum kuruluşu haline geldiklerini belirtti. Özada; bugüne kadar yapılan başarılı çalışmaların gelecekte yapılacak başarılı çalışmalar için en somut örnekler olduğunu belirterek bugüne kadar yapılan çalışmalara katkı sağlayan üyelere teşekkürlerini sundu. Açılış konuşmalarının ardından Divan Heyeti kurularak Derneğin yapmış olduğu idari ve mali konular konusunda bilgilendirmeler yapılırken; Faaliyet Raporu hakkında üyelere bilgi vermek amacıyla yeniden söz alan Serkan Özada; “Girişimci İnsan Kaynakları Derneği olarak kurumsallaşma, markalaşma, insan kaynakları uygulamaları, dijitalleşme, kaliteli network ağı,  rol model zirve ve etkinlikleri yapmak üzere kurulduk. Özgün, bağımsız, inovatif, marka değeri yaratan bir sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar 17 iş birliği protokolü imzalanırken; 158 etkinlik, 18 İnsan Kaynakları Eğitimi, 20 adet çalıştay, 241 adet kurumsal ziyaret gerçekleştirilirken çalışmaların basında geniş bir yer kaplıyor” diyerek zirveler konusunda Mersin markasına katkı sunduklarını belirtti

 

“KARİYER MERKEZİ MERSİN İÇİN BÜYÜK KAZANÇ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer tarafından vizyon projesi olarak hayata geçirilen Kariyer Merkezi uygulamasının İnsan Kaynakları uygulamalarının kurumsallaşması açısından, yapılan çalışmalara büyük bir değer kattığını, bu vizyonu Mersin’e kazandırdığı için Vahap Seçer’e teşekkürlerini sunan Özada Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde de bir Kariyer Merkezi kurulmasının Mersin adına büyük kazanç olduğunu belirtti. Özada ayrıca Özel Sektör Ne İster Panelleri, Özgeçmiş Değerlendirme, Kariyer Günleri, İşverenlere yönelik kurumsallaşma eğitimleri gibi fark yaratacak projelere odaklandıklarını, Akademik Projesi ile kurduğumuz eğitici kadromuzla öğrencilere, kurumlara, iş arayanlara yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini bu projeyi de kurumlar arası işbirliğine dayalı olarak hayata geçireceklerini belirtti.

 

 

YENİDEN SERKAN ÖZADA SEÇİLDİ

Gerçekleştirilen sunumlardan sonra Dernek Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri süreci başladı. Tek Liste üzerinden seçimler yapılırken; Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliği ile yeniden Serkan Özada seçildi. Listede kurumsal markaların profesyonel yöneticilerinin bulunması da üyeler arasında memnuniyet yarattı. Girişimci İnsan Kaynakları Derneğinin basın ilişkilerinin kurumsallaştırılarak yapılacak projelerin özellikle Türkiye çapında tanıtılması amacıyla Kanal 33 TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve MCD Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Muratcan Demirtaş derneğin basın danışmanlığı görevine getirildi. Derneğin hukuksal anlamda temsiline ve işçi işveren ilişkileri ve iş hukuku konusunda üyelere destek olması amacıyla Hukuk Danışmanlığına Arabulucu Avukat Buğrahan Dikici,  Sosyal Güvenlik Danışmanlığına Arda Gayretli, İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu Temsil Heyetine Birleşmiş Milletler Proje Değerlendiricisi Umut Oğur getirildi.

Üyelerin dilek ve temennileri üzerine söz almalarının ardından yeni dönem için pasta kesildi ve günün anısına fotoğraf çekildi. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA