Mersin DOB’dan “Gala Bale”




Tarih: 29 Haziran 2021 Salı 14:36


Yenişehir Belediyesi’nin değerli katkılarıyla, opera sahnelerinde gösterdikleri başarılı performanslar ile sanat kariyerlerini kanıtlamış 6 operanın Bale Solistlerinin birlikte sahneleyeceği “Gala Bale” 3 Temmuz 2021 Cumartesi akşamı saat 20.30’da Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Daha önce sanatseverler ile buluşmuş ve büyük beğeni kazanmış bale eserleri “Kuğu Gölü” , “Don Kişot” , “Talisman”, “Hamlet”, “La Bayadere”, “Tango’s”, “Amor Stella’s”, “Bahçesaray” nin en özel bölümlerinden oluşan programda; Ankara DOB, İstanbul DOB, , İzmir DOB, Mersin DOB, Antalya DOB, Samsun DOB, bale solistleri ile birlikte Mersin DOB Orkestra sanatçılarının performansı izleyicilerin beğenisine sunulacak. Mehmet Balkan’ın sahneye koyduğu eserin yönetmen yardımcılığını Mersin DOB Sanat Yönetmeni ve Müdür V. Serbülent Biçer, Orkestra Şefliğini Hakan Kalkan üstleniyor. Ankara DOB: Kadir Okurer, Sultan Menteşe, Deniz Alp, İstanbul DOB:  Erhan Güzel, Ami Naıto, İzmir DOB: Aslı Çilek, Mersin DOB: Özlem Şenormanlılar, Ozan Demirbaş, Burak Serkan Cebeci, Tugay Ak, Tutku Barın Tümen, Yukiko Ito, Yuji Shımızu Antalya DOB: Milina Fidan, Samsun DOB: Nazmiye Khozahsvılı, Yunus Emre Örgüt’ün sahne alacağı eser Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen yeni seyirci oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda gerçekleştirilecektir. Biletler  “www.biletinial.com” adresinden ve Sanat Cepte uygulamasından temin edilebilecek. (Haber Merkezi)

 


Etiket: yenişehirbelediyesi, galabale, gala


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA