Başkanlardan #ElmalıDavası’na tepki




Tarih: 29 Haziran 2021 Salı 16:51


Antalya Elmalı’da gerçekleşen iki kardeşin istismar edilmesi olayının ortaya çıkmasının ardından Mersin’de ilçe belediye başkanları #ElmalıDavası etiketiyle tepkilerini dile getirdi.

Haber- Gizem Konucu

Elmalı davası olayı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. İki kardeş çizdiği resim ve yazdığı mektup ile cinsel istismarı anlattı. Kan donduran olayda anne ve üvey babanın 6 yaşındaki kız çocuğu ve 9 yaşındaki ağabeyine cinsel istismarda bulundukları belirtiliyor. Babaanne geçen yıl haziran ayında yaşandığı belirtilen korkunç olayla ilgili şikayette bulunurken, Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A.'yı serbest bıraktı. Sosyal medyada kararın duyulmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Konuya bir tepki de Mersin’de bulunan belediye başkanlarından geldi. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Atşın Yılmaz #ElmalıDavası etiketiyle yaptığı paylaşım ile yaşanan olaya tepkilerini gösterdi.

“EN AĞIR CEZAYI ALMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olaya tepki göstererek şu ifadelere yer verdi: “Elmalı'da iki kardeşin annesi ve üvey babası tarafından istismara uğradığı adli tıp raporuyla kanıtlanmasına rağmen faillerin serbest bırakılması hiçbir vicdana sığmaz.Adaletin bir an önce tecelli edeceğine inanıyorum ve bu vicdansızların mümkün olan en ağır cezayı almasını temenni ediyorum.”

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA