Büyükşehir’de mobbing devam ediyor




Tarih: 2 Temmuz 2021 Cuma 14:08


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde mobbing ve sürgünler devam ediyor. 2 yıldır mobbinge ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia eden kadın büro çalışanı, oturduğu sitenin önüne süpürgeyle verildiğini belirtti. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tuba Güneş, "Çevre koruma kontrol Daire Başkanlığı’nda 7 yıldır ofis personeli konumunda çalışmaktayım,son seçimlerden sonra siyasi görüşüm nedeniyle yoğun bir şekilde mobbinge ve sürgünlere maruz kalmaktayım. Bu baskı ve zulümlerden benim gibi birçok arkadaşım da muzdariptir. Hukuki sürecimi başlattığımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Bu haksızlığa hukuksuzluğa dur denilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Behzat Özgür Beyazlar

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde 2 yıldır mobbinge ve psikolojik şiddete maruz kalan kadın büro çalışanı, oturduğu sitenin önüne süpürgeyle verildi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Tuba Güneş, "Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre koruma kontrol Daire Başkanlığında yedi yıldır ofis personeli konumunda çalışmaktayım,son seçimlerden sonra siyasi görüşüm nedeniyle yoğun bir şekilde mobbinge ve sürgünlere maruz kalmaktayım.Bu süreç bende sağlık sorunlarına neden oldu.Hiçbir amirimle ve mesai arkadaşımla sorun yaşamamama rağmen işime verdiğim önemi göz önünde bulundurursak uğradığım haksızlığın boyutu çok büyüktür" ifadelerini kullandı.

OTURDUĞU SİTENİN ÖNÜNE SÜPÜRGECİ OLARAK SÜRÜLDÜ

Son olarak kendi yaşadığı sitenin önündeki caddeye süpürgeci olarak sürülen Güneş paylaşımını şu şekilde sürdürdü: "Bu durum kronik rahatsızlıklarımın şiddetlenmesine yol açmıştır. Çalıştığım kuruma sağlık koşullarımın,bu verilen görevde çalışmama uygun olmadığını onaylayan raporlarımı ibraz etmeme rağmen ve E nabızda pandemi dolayısıyla idari izinli sayılmama rağmen göreve çağırıldım,ayrıca kendi memleketimde iki ay önce erkek kardeşimi kaybettim,izin alıp cenazeme gitmeme rağmen hergün beni arayıp Erzincan’dan Mersin’e gelip imza atmam gerektiği söylendi.Bu son durum neticesinde oldukça yıprandım sözleşmemdeki ücretsiz izin hakkım olmasına rağmen verdiğim dilekçeye red cevabı aldım. Bu durumda işe gitmediğim takdirde tutanak tutup işten atılmamı ya da istifa etmem isteniyor. Bu baskı ve zulümlerden benim gibi birçok arkadaşım da muzdariptir. Hukuki sürecimi başlattığımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Bu haksızlığa hukuksuzluğa dur denilmesini istiyorum"

 


Etiket: mersinbüyükşehirbelediyesi, mobbing


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA