MESK üyeleri yemekte buluştu




Tarih: 9 Temmuz 2021 Cuma 14:11


Mersin Motosiklet Spor Kulübü (MESK) üyeleri geçtiğimiz hafta Mersin’de düzenlenen MotoDrag yarışlarının ardından yemekte bir araya geldi. Yarışın stresini yemekli etkinlikte bir araya gelerek atmak istediklerini belirten MESK Başkanı Yusuf Güder, üyelere yarışta gönüllü olarak görev aldıklarından dolayı teşekkür etti.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Akdeniz Belediyesi ev sahipliğinde; Türkiye Motosiklet Federasyonu ve MESK tarafından Akdeniz ilçesine bağlı Adanalıoğlu Mahallesinde düzenlenen MotoDrag yarışlarının ardından kulüp üyeleri yarışların yorgunluğunu yemekli toplantıda bir araya gelerek attı.

“10 BİNE YAKIN SEYİRCİ KİTLESİNE HİZMET ETTİK”

Düzenlenen yemekli toplantı sonrası MESK Başkanı Yusuf Güder, kulüp üyelerine bir teşekkür konuşması yaptı. Güder konuşmasında, “4 Temmuz 2021 de Akdeniz Belediyesi, Mersin İl Gençlik Müdürlüğü ve Valilik bünyesinde yapmış olduğumuz MotoDrag yarışmasında kulübümüzden 50 kişi görev yaptı. Bu arkadaşlarımız tamamen gönüllülük esasına göre görev aldılar. Bizde teşekkür etmek amacıyla gönüllü arkadaşlarla bir araya geldik, bir yemek organizasyonu düzenledik. Akdeniz Belediyesi spor şefi de yemeğimize dahil oldu, kulüp yönetimimizle beraber güzel bir gün geçirdik. Yaptıklarının karşılığında bir yemek az kalır teşekkür etmek adına. Hem ailelerimizle bir araya geldik hem de bir öz eleştiri yaptık eksiklerimiz konusunda, bir dahaki programda bu eksiklikleri gidermek adına bir toplantı düzenledik. Yarışa 46 tane sporcu katıldı, tamamı TMF lisanslı sporculardı. Bundan dolayı da herhangi bir kaza bela yaşamadık. Tabi burada valiliğimizin, emniyetimizin, zabıtanın, belediyenin ve bütün görevlilerin almış olduğu tedbirler vardı. Duyduğumuz kadarıyla 10 bine yakın seyirci kitlesine ulaşmış olduk. Uzun zamana yayılan bir yarıştı. Öğleden önce bir grup seyirci, öğleden sonra farkı bir seyirci grubunun geldiğini gördük. Bizde böyle bir değerlendirme yaptık; iki güne yayılması ve sıralamanın insanların izleyeceği asıl ana yarıştan keyif aldıklarını gördük. Bir sonraki etkinliği iki güne yayıp ve akşam serinliğinde yapmayı düşünüyoruz. Bazı eksiklerimiz vardı. Bu kadar seyirci kitlesini gerçekten beklemiyorduk. Bundan dolayı gölgeliklerde sıkıntılar vardı. Bunları bir dahaki sefere gidermek için çalışmalara başladık. Bazı eksiklikler olduğunu seyircilerden de duymuş olmuştuk. Bunlarla ilgili çalışmalara başladık trafiğe kapalı bir yol olduğu için yönlendirme levhaları yok biz bunlara karşı önlemleri alacağız” ifadelerine yer verdi.

“TALEBİMİZİ FEDERASYONA İLETTİK”

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ganim Umu ise yapılan drag yarışlarının Mersin’in tanıtılması adına büyük katkısı olduğunu ve şehir dışından onlarca sporcu, yüzlerce seyirci geldiğini belirterek, “Yaptığımız yarışlarda binlerce insanı bir arada görmek hem biz federasyonu hem de belediyeyi çok mutlu etti. Mersin’de ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Türkiye Motosiklet Federasyonuyla görüştüğümüzde Mersin’de Türkiye şampiyonasını yapmak istediğimizi ilettik. Akdeniz Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gültak beyefendinin bizlere destek olacağını belirtmesinin ardından pistle ilgili çalışmalar yaptık, projeler hazırladık. Önümüzdeki hafta Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile görüşeceğiz. Kendisine bu projeyi sunacağız ve en yakın zamanda çalışmaları bitirip, Türkiye Şampiyonası’nın bir ayağına belki de iki ayağını Kulak pistinde yapmayı düşünüyoruz. Bize böyle bir şans verdiği için Mustafa Gültak beyefendiye ve Federasyon Başkanı Sayın Bekir Yunus Uçar’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 


Etiket: mersinmotosikletsporkulübü, motodrag, türkiyemotosikletfederasyon


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA