Sabri Tekli’nin kızı dünya evine girdi




Tarih: 11 Temmuz 2021 Pazar 13:59


Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli’in kızı Ilgın Tekli, Okan Üşenmezbaş ile dünya evinde girdi. Sultaşa’da gerçekleşen düğüne Mersin’den çok sayıda protokol ve iş insanı katıldı.

Haber- Sevcan Akgül

Ilgın Tekli ile Okan Üşenmezbaş’ın düğününe Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun yanı sıra, Merkez Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Ali Mahir Başarır, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan,  Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Fuat Gedik, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne,  Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Defterdarı Hatice İşçen Ercoşman, Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, MTSO Meclis üyeleri, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Müteşebbis Heyet Üyeleri, çok sayıda STK Başkanı, iş dünyası ve sanayiciler katıldı. Nikahı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıyarken, çiftin nikah şahitliğini ise Mersin protokolü yaptı. Nikah törenine yaklaşık bin kişi katılırken, törenin ardından geceye katılanlar unutulmaz bir gece geçirdi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA