Yenişehir’den “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak” kampanyasına destek




Tarih: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 15:00


Yenişehir Belediyesi çalışanları, UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği tarafından başlatılan “Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık” haftası kapsamında “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak” kampanyasına destek verdi.

Yenişehir Belediyesi çalışanları, çocuk istismarına karşı ses getiren kampanyalar yapan ve bununla ilgili büyük mücadeleler veren UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği’nin çağrısına kayıtsız kalmadı. Yenişehir Belediyesi çalışanları,  her yıl Temmuz ayının ikinci haftasında çocuk istismarına dikkat çekmek için düzenlenen  “Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık” haftası kapsamında “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak”  kampanyasına destek verdi.   Yenişehir Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanları mavi kurdele takarak çocuk istismarına ‘ hayır’  dediler. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: yenişehirbelediyesi, mavikurdele


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA