İl Emniyet Müdürü Aslan, basınla bir araya geldi




Tarih: 16 Temmuz 2021 Cuma 14:44


Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’nden Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan Mehmet Aslan göreve başladı. Aslan, Mersin basını ile bir araya gelerek, Mersin’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Haber- Gizem Konucu

Mehmet Aslan Mersin Emniyet Müdürlüğüne gelişinde, müdür yardımcıları ve ilçe emniyet müdürleri ile şube müdürleri karşıladı. Karşılamadan sonra gazetecilerle bir araya gelen Aslan, Mersin’de yapılan hizmetlerin güzel olduğunu ve bunları devam ettirmek için de çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti. Mersin’in huzuru ve güvenliği için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve daha iyiye gitmek için de yerel basın ile iç içe olup, sorunları bilmek istediğini de söyleyen Aslan, Mersin’i hep daha iyiye ilerletmek için çalışacaklarını söyledi. Aslan, “Mersin’e tayinim çıktığı için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Mersin gerçekten daha önce geldiğim bir yer, sevdiğimiz bir yer. Çok önemli bir şehir. Böyle bir şehir için tercih edilmek de şahsım adına beni çok mutlu etti. Burada çok güzel hizmetler yapılmış. Bunları geliştirebilmenin yollarına bakacağız. Ama bu kadro ile Mersinimize elimizden gelen en güzel, en üstün hizmet neyse halkın huzuru ve güvenlik noktası için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sizlerle de, bütün gazeteci arkadaşlarımızla da görüşmek istiyoruz. 15, 20 günde bir sizlerle bir araya gelmek istiyoruz. Sizlerin görüş ve düşünceleri, sizlerin tespitleri bizlerin açısından son derece önemli. Gelişmenin yolu birilerinin farklı bir şeyler söylemesi, ya da eksikleri söylemesi önemli bir şey. Bunu ben çok önemsiyorum. Ne olursa olsun, gece gündüz, 24 saat telefonumuz açık. Çok güzel hizmetler yapacağız buraya ve hep birlikte yapacağız” dedi. Konuşmasının ardından Aslan, gazeteciler ile birlikte fotoğraf çektirdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA