Koçak’tan Kurban Bayramı mesajı




Tarih: 16 Temmuz 2021 Cuma 14:45


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Sevgi, barış, huzur ve sağlık temennisinde bulunan Koçak, “Tüm İslam alemi başta olmak üzere yüce Türk Milletinin, hemşerilerimizin ve üyelerimizin bayramını kutlar, nice bayramlar dilerim” dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı bayramların çok özel ve anlamlı günler olduğunu vurguladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu, sevinci ve heyecanını yaşamaktayız. Kurban Bayramında da hepimizin daha çok dikkat ederek, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymasını ve bayramı sağlıkla geçirmesini arzuluyoruz. Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmayı diliyor ve bu vesileyle başta tüm İslam alemi olmak üzere yüce Türk Milletinin, hemşerilerimizin ve üyelerimizin bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum.’’ (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA