OGM Genel Müdürü Karacabey’den bayram ziyareti




Tarih: 25 Temmuz 2021 Pazar 12:47


Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Erdemli, Gülnar, Anamur, Mut, Silifke ve Tarsus Orman İşletme Müdürlüklerine ve yangın ekiplerine bayram ziyaretinde bulundu.

 

Genel Müdürü Karacabey’i, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, orman işletme müdürleri, müdür yardımcıları, şefler, orman muhafaza memurları ve yangın ekipleri karşıladı.

Orman Genel Müdürü Karacabey, tüm personelle bayramlaştıktan sonra personelin bir sorunu olup olmadığını sorup taleplerini dinledi. Orman Genel Müdürlüğünün her biriminin çok değerli olduğunu bilhassa yangın konusunda gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini ve tebriklerini iletti. Mersin ekibinin yangın konusunda başarılı bir ekip olduğunun hiç şüphe götürmez bir gerçek olduğunu belirterek gayretli ve fedakar çalışmalarının devamlı olmasını diledi ve yangınsız bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu. Yeni kurulan Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesinde incelemelerde bulunan genel müdürümüz yapılacak işlerle ilgili talimatlarda bulundu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA