Kocamaz, Yörükler tarafından sahneden indirildi




Tarih: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 17:03


Erdemli İlçesine bağlı Sarıpınar Yaylasında yapılan Yörük Şenlikleri’nde konuşan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, şenlikteki Yörükler tarafından yuhalandı. Şenliğe katılanlar, “Büyükşehir Belediyesi’nden çıkartılan işçilerin sorumlusu sizsiniz, Mersin’i CHP-HDP ittifakına teslim ettin” tepkisini göstermeleri üzerine Kocamaz, sahneden indi.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Akdeniz Köselerli Yörüklerinin düzenlemiş olduğu geleneksel Yörük şenliklerine katılan Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz’a Yörükler tepki gösterdi ortalık karıştı. Yörüklerin, “Büyükşehir belediyesinden çıkartılan işçilerin sorumlusu sizsiniz, Mersini CHP-HDP ittifakına teslim ettin diyerek” tepkisi üzerine Kocamaz’ın bana kumpas kurdular yalanına Yörükler inanmadı. Sert tepkiler üzerine alanı terk eden kocamaz Yörükler tarafından yuhalandı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “Şahsının 4 dönem ilçe belediye başkan adayı, 1 dönem de büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilmesine bir gün olsun minnet duymayan, her fırsatta ihanet hançerini vurmak için hazır kıta duran şahıs, bugün gittiği her yerde mağdur edebiyatına sığınmaktadır. Malum şahsın tüm sözleri, Ülkücü Hareket için yok hükmündedir! "Hadi kazansınlar da göreyim" diyerek, Mersin Büyükşehir Belediyesini teslim etme mücadelesi veren bu şahıs, bugün kirli siyaset yapma niyetli gittiği Erdemli Yörük Şenliğinde, hak ettiği şekilde yolcu edilmiştir! Yörük sırtında kurban kesmeye kalkan şahıs, işsiz ve aşsız bırakılan Yörükler tarafından sahneden indirilmiş, protesto edilerek gönderilmiştir” ifadelerine yer verdi.

 

“İHANET ODAKLARINDAN HESABI SANDIKTA MUTLAKA SORULACAKTIR”

Gölgeli, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Ülkücülerin, şahsının belediye başkanı olduğu her dönemde gövdesini ortaya koymasını, gecesini gündüzüne takarak çalışmasını, anne babasını eşini çocuklarını görmemeyi göze alarak sabahlara kadar sokak sokak afiş asmasını hiçe sayan, ‘Dünkü Yeni Yetmeler’ çirkefliğiyle sahte gözyaşları döken şahıs bir kez daha çark etmiştir!” İhanet, gün gibi ortadadır! Bölücü ortaklarına çekilen peşkeş, memleket çocukları üzerinde oynanan kirli oyun, kamu kurumlarına yerleştirilen örgüt sempatizanları hafızalardadır, asla unutulmamıştır, günü geldiğinde ihanet odaklarından hesabı sandıkta mutlaka sorulacaktır! İhanet girdabında profesyonel figürler sergileyen, "MHP Kaybetsin" ilkesizliği ile her türlü şebekelere kucak açan bu şahıs için Mersin siyaseti çoktan kapanmış, meşru zeminde sorulması mutlak haklı bir hesaplaşma kalmıştır. Rızkı ile oynanan, ekmeği elinden alınan binlerce Ülkücü'nün vebali bu şahsın üzerindedir. Bu vebal, iki cihanda da yakasına yapışacaktır. Sözlerime son verirken; canıyla kanıyla tüm varlığıyla Ülkücü Harekete aidiyet duyan, Liderimize sadakat içerisinde mücadeleye omuz veren her Ülküdaşımı muhabbetle, samimiyetle selamlıyorum. Cenab-ı Allah, fitneye ve iftiraya karşı her Ülkücüyü korusun.

Ülkücü Hareketin birliği daim olsun” dedi.

Öte yandan Burhanettin Kocamaz, yaptığı açıklamada olayın provoke olduğunu iddia etti. Kocamaz, “Erdemli’nin Sarıpınar Yaylasındaki Köselerli Yörüklerinin hazırladığı şölende ben Halka hitap ederken, benim  neler konuştuğumu dahi anlamadan, daha önceden planladıkları şekilde ve  yarası olanların gocunmasıyla provake ve sabote edildi.
Ben konuşurken acaba nelere parmak, ya da kimin nasırına basıyordum ki birilerinin canı çok acıdı da böylesine akıl almaz ve saygısızca bir tavır sergilediler? Ayrıcada üç beş hadsizin sergilediği böylesine adice bir tezgahı hiç utanmadan, sıkılmadan ve de Allah’tan korkmadan,çarpıtarak Köselerli yörükleri yapmış gibi kamuoyuna servis ettiler” dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA