Mersin’de şüpheli çanta paniği! Fünye ile patlatıldı




Tarih: 30 Temmuz 2021 Cuma 15:06


Mersin’in Yenişehir ilçesinde yol kenarına bırakılan sırt çantası paniğe neden oldu. Şüpheli çanta polis ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı. Olay, Yenişehir ilçesi GMK Göçmen kavşağında meydana geldi.

Haber- Mehmet Çetin

Yol kenarına bırakılan bir çantayı gören vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi yaya ve araç trafiğine kapatarak önlem aldı. Polis ekipleri, bomba imha uzmanlarının gelmesini beklerken vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.  Bomba imha ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte ilk olarak şüpheli çanta, özel koruyucu kıyafetli bomba imha uzmanı tarafından kontrol edildi sonrasında ise fünyeyle patlatıldı. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden kıyafet çıktı. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından cadde yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı.


Etiket: mersin, şüpheliçanta


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA