Ülkü Ocakları’ndan yangın bölgesinde su ve kumanya desteği




Tarih: 30 Temmuz 2021 Cuma 15:08


Mersin Ülkü Ocakları, Başkan Murat Sezer’in talimatıyla Aydıncık ve Silifke ilçelerinde yangından etkilenen vatandaşlarla birlikte yangında görev alan görevlilere kumanya, su, limonata ve ayran dağıtımı gerçekleştirdi.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Mersin’in Aydıncık ve Silifke ilçelerinde önceki gün başlayan ve halen kontrol altına alınamayan yangınlar sonrası bölgeye giderek incelemelerde bulunan Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, ilk olarak yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunmuş, sonrasında ise bölgede devam eden yangınların söndürme çalışmasına katılarak görevlilere yardım etmişti. Başkan Sezer daha sonra yangından etkilenen vatandaşların ve görevlilerin su ve yemek ihtiyaçlarının giderilmesi talimatını vererek ilçelerde su, ayran ve kumanya dağıtımı gerçekleştirilmesini sağladı.

Mersin Ülkü Ocakları’na ait 2 kamyonet görevlendiren Başkan Sezer, Aydıncık ve Silifke ilçelerinde devam eden yangınlardan etkilenen vatandaşlara, bizzat kendisi de katılarak su, ayran ve kumanya dağıtımı gerçekleştirdi. Bölgede yaşananların tam bir felaket olduğunu ifade eden Başkan Sezer, “Aydıncık ve Silifke ilçelerimizde yangınlar devam ediyor. Maalesef şiddetli rüzgar dolayısıyla yerleşim yerleri tehlike altında. Bölgede yaşayan tüm hemşehrilerimize, mücadele eden kahraman itfaiye görevlilerimize ve ormancılarımıza Allah yardım etsin. Devletimiz seferber olmuş durumda, inşallah en kısa sürede yangınlar kontrol altına alınacak ve soğutma çalışmaları başlayacak. Bizler de Ülkü Ocakları olarak yangında yok olan ormanlarımıza hızlı bir şekilde fidan dikimi gerçekleştirerek bir an önce eski günlerimize dönmek için elimizden geleni yapacağız. Yangın nedeniyle mağdur olan hemşerilerimize, yangınla mücadele eden kahraman itfaiye erlerine kumanya, su, ayran ve limonata ikramında bulunuyoruz. Tahsis ettiğimiz iki araçla birlikte ihtiyacı olanların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Etiket: ülküocakları, yangın


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA