Ökkeş Demir, Tarsus’ta incelemelerde bulundu




Tarih: 6 Ağustos 2021 Cuma 14:30


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Tarsus İlçe Müdürlüğü’ne bağlı gençlik ve spor yatırımları kapsamında yapımı devam eden Kitap Kafe ve tesislerde incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Ökkeş Demir'in Tarsus'taki incelemelerine Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Öztürk ve Yatırım İnşaat Birimi Şube Müdürü Abdullah Çakmak eşlik etti. Demir, ilk olarak ilçede faaliyet gösteren spor tesislerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları bünyesinde Basketbol, Judo, Halter ve Yüzme branşlarında eğitim alan sporcularla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Daha sonra 2021-2022 eğitim öğretim yılı öncesi öğrenci yurtlarında yapılan hazırlık çalışmalarla ilgili yurt müdürlerinden bilgi alan Demir, Tarsus’ta yaşayan gençler için yapımı başlatılan Kitap Kafe de incelemeler yaparak Tarsus ilçe müdürü Mehmet Öztürk'ten bilgi aldı. Türkiye’nin en büyük ilçesi Tarsus’un 350 bin nüfusuyla 59 kentten büyük olduğuna vurgu yapan Demir, "Tarsus ilçemiz tarihi kültürel zenginliğinin yanı sıra genç nüfusuyla potansiyeli yüksek bir ilçemiz. İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekanlarda gençlik ve spor faaliyetleri ile konaklama yapabilmeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığımız çatısında İl Müdürlüğü olarak bütün imkan ve olanaklarımızı seferber ediyoruz. Mevcut tesislerimizin artık Tarsus'un gençliğine ve sporuna yetişmediğinin farkındayız. İl Müdürlüğü olarak gerek spor, gerek gençlik, gerekse yurt hizmetlerimizde özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket: ökkeşdemir, tarsus


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA