GSB Engelsiz Spor Okulları’nın tanıtımı yapıldı




Tarih: 6 Ağustos 2021 Cuma 14:30


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Engelli Spor Birimi Antrenörlerimiz tarafından, Rehabilitasyon merkezleri ve okullar ziyaret ederek özel çocuklara yönelik ücretsiz GSB Spor Okulları tanıtımları yapıldı.

Özel ve bedensel engelli çocuklara öncelikli olarak ilçelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gönderilen portatif yüzme havuzlarında yüzme eğitimi, il müdürlüğüne bağlı diğer tesisler de ise oturarak voleybol, tekerlekli sandalye basketbol, masa tenisi, tenis, bocce, dans ve halk oyunları branşlarında il müdürlüğü deneyimli antrenörler eşliğinde ücretsiz eğitim verilmesi ve GSB Engelsiz Spor Okulları ile tesislerden faydalanmaları amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda GSB Engelsiz Spor Okulları’na Mersin’de yaşayan tüm özel çocuklara “Sporda Engel Yok!” Sloganı ile özel çocukları tesislerden faydalanmaları planlanıyor. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA