Kocamaz’dan sonra, Seçer de mahkemenin yolunu tuttu




Tarih: 19 Ağustos 2021 Perşembe 13:34


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ağustos ayı meclis toplantısında türkü ocakları söylemi sonrası sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. CHP’li Seçer de avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Haber- Sevcan Akgül

Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısının ağustos ayı birinci toplantısında Büyükşehir Belediyesi'ndeki işçi çıkarma tartışmaları gerginliğe neden olmuştu. MHP Grup Başkanı Mahmut Tat'ın işçi çıkarmaları ile ilgili eleştirilerine cevap veren CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in “Ülkü Ocakları, türkü ocakları” söylemi gerginlik yaratmıştı. MHP’li Kılavuz, Vahap Seçer’e sosyal medya üzerinden tepki göstererek, “Emek ve emekçi düşmanlıklarını her fırsatta gözler önüne seren, belediye kadrolarını PKK’lılara peşkeş çekenlerin Ülkü Ocaklarımızı ağızlarına alması ahlaksızlıktır, terbiyesizliğin daniskasıdır” ifadelerini kullandı.

 

SEÇER, KILAVUZ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kılavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“İş başına geldikleri günden itibaren bölücü dilleri ve tutumlarıyla Mersin’deki birlik ve kardeşlik ortamını baltalayan, partizanlıklarıyla Mersinlilerin değil yandaşlarının belediye başkanlığını yapan malum zihniyet hadsizce ve hayasızca kutsallarımızı hedef almaktadır. Mersin’e hizmetleriyle değil, işten çıkarmalarıyla gündeme gelen, emek ve emekçi düşmanlıklarını her fırsatta gözler önüne seren, belediye kadrolarını PKK’lılara peşkeş çekenlerin Ülkü Ocaklarımızı ağızlarına alması ahlaksızlıktır, terbiyesizliğin daniskasıdır.” Öte yandan MHP’li Kılavuz’un paylaşımının ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in avukatları aracılığıyla MHP'li Kılavuz hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. MHP'li Kılavuz artan işçi çıkarmalar ile ilgili mecliste yaptığı basın toplantısında dile getirerek Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP yönetimine geçmesinden dolayı sorumlu tuttuğu önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da geçtiğimiz günlerde MHP'li Kılavuz hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 


Etiket: mhp, vahapseçer, olcaykılavuz, mahkeme


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA