Ünüvar kursiyerlere forma hediye etti




Tarih: 19 Ağustos 2021 Perşembe 13:41


Gülnar’da camilerde açılan Yaz Kuran Kurslarında, Gülnar Belediyesi ve Gülnar İlçe Müftülüğü koordinesinde yapılan Futbol Kursuna katılan öğrencilerimize forma hediye edildi.

İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci ve İlçe Müftüsü Yusuf Kaya camilerde Kur’an kursu eğitimi alan, futbol kursuna katılan öğrencileri ziyaret edip, forma hediyelerini takdim ettiler.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Camilerimizde Yaz Kuran Kurslarında, Belediyemiz ve İlçe Müftülüğümüz koordinesinde yapılan Futbol Kursuna katılan öğrencilerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda desteklenmeleri onları geleceğe emin adımlarla taşınacaktır. Kursumuz çok verimli geçiyor. Bizim amacımız sağlıklı nesiller yetiştirebilmek. Kursumuzda antrenörümüz tarafından tespit edilen öğrencilerimiz başarılı bir sporcu olmaları için branşlarına göre yönlendiriliyor ve branşlarına göre eğitimlerini almaları sağlanıyor. Yaz kurslarına sürekli katılan öğrencilerimizden başarılı olarak Spor Liselerini kazananlar oluyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor, gururlandırıyor. Gülnar Belediyesi olarak, çocuklarımızın, gençlerimizin her zaman yanındayız. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA