Özel çocuklara yönelik yüzme eğitimleri başladı




Tarih: 1 Eylül 2021 Çarşamba 15:20


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında Otizmli özel çocuklara yönelik yüzme eğitimleri başladı.

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Engelliler Spor birimi deneyimli antrenörleri eşliğinde Otizmli özel çocuklara yönelik Yüzme eğitimleri Olimpik Yüzme Havuzu’nda başladı. Olimpik Yüzme Havuzu’nda başlayan eğitimlerin ilk gününde eğitimleri yerinde inceleyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında ilimizde yaşayan herkese yüzme öğretmek istiyoruz. Bu bağlamda İl Müdürlüğümüze bağlı Engelliler spor Birimi antrenörlerimiz eşliğinde ilimizde yaşayan Otizmli çocuklarımıza yüzme eğitimi vermeye başladık. Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ile 7’den 70’e herkese Olimpik yüzme havuzumuz ile Bakanlığımızın göndermiş olduğu Portatif havuzlarımızda yüzme eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, gsb, yüzme


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA