Bekçilere ve öğrencilere emniyet kemeri eğitimi verildi




Tarih: 6 Eylül 2021 Pazartesi 15:59


Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü eğitici personelince Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde eğitim görmekte olan bekçilere ve Ahmet Efendi Camii Kur’an Kursunda yaz dönemi Kur’an Kursu öğrencilerine emniyet kemeri simülasyon aracı ile bilgilendirme yapıldı.

Trafik bilincini arttırmak ve trafikte farkındalık oluşturmak amacıyla kurulan araca binen öğrenciler zor anlar yaşadı. Trafik kazası esnasında aracın takla atması anının canlandırıldığı simülasyon aracında emniyet kemeri takmanın önemi gösterildi. Programda konuşan Trafik Denetleme Büro Amirliği yetkilileri, “Trafikte emniyet kemeri kullanım alışkanlığını kazandırmak ve gelecek nesillere bu alışkanlığın aktarılmasını sağlamak amacıyla eğitimler düzenliyoruz. 10 kilometre hızla giden bir araç bir insanı bu kadar sarsıyorsa 100 kilometre hızla giden bir aracın neler yapabileceğini siz düşünün. Emniyet kemeri gerçekten hayat kurtarıyor. Herkese kazasız belasız iyi seyahatler diliyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket: trafikdenetleme, emniyetkemeri


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA