Jandarma ekipleri iş başında




Tarih: 8 Eylül 2021 Çarşamba 16:30


Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından imzalanan iş birliği protokolü kapsamında ‘Güvenli Okul Güvenli Gelecek’ projesi hayata geçirildi.

 Proje kapsamında Mersin İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler okulların açılmasıyla birlikte 201 okulda önleyici tedbirler aldı. Mersin Valiliği koordinatörlüğünde jandarma ekiplerince okulların açıldığı ilk günde 201 okulda 155 devriye ve 272 personelle birlikte okullar ve çevresinde servis araçları denetimi, okul çevresindeki metruk binaların kontrolü, okul çevresinde alkol ve tütün ürünlerinin satışının önlenmesi ve okul güvenliğinin sağlanmasına yönelik önleyici uygulamalar yapıldı. Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre sorumluluk alanında okul idareleri ile birlikte koordineli olarak alınan tedbirlerin aralıksız ve artırılarak devam edileceği belirtildi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA