Balık ölümlerinin artmaya başladığı Akarçay’da temizlik çalışması başlatıldı




Tarih: 18 Eylül 2021 Cumartesi 11:28


Afyonkarahisar’ın en önemli yeşil alanlarından birisi olan ancak son günlerde oksijen seviyesinin yetersizliğine bağlı olarak balık ölümlerinin artmaya başladığı Akarçay’da, Devlet Su İşleri (DSİ) iş makineleri ile temizlik çalışması başlatıldı.

DSİ’den yapılan açıklamada, son günlerde balık ölümlerinin yaşanması ve kötü kokuların yayılması nedeniyle Akarçayın temizlenmesi için DSİ 18. Bölge Müdürlüğü tarafından ortak çalışma başlatıldı. Olası sel ihtimalini azaltan ve kente farklı bir değer katan Akarçay’da, kuraklık nedeniyle su sirkülasyonunun azalmasına bağlı olarak kirlilik oluşması nedeniyle Akarçay’ın temizlenmesi için çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Yapılan temizlik çalışmasının bir hafta gibi kısa bir sürede tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA