Eski Çatı Kavşağı’ndaki üst geçit çalışmaları sona erdi




Tarih: 6 Ekim 2021 Çarşamba 12:51


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile 18. Cadde’nin kesiştiği ve yaya geçişlerinde tehlike yaratan eski Çatı Kavşağı’ndaki üst geçit çalışmaları sona erdi. Son teknolojinin kullanıldığı ve modern mimarisiyle dikkat çeken üst geçit Mersinlilerin kullanımına sunuldu.

48 metre uzunluğunda ve 5 metre yüksekliğindeki üst geçidin her iki tarafında da yaş almış vatandaşların ve özel gereksinimli bireylerin geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla asansör ve yürüyen merdiven de yer alıyor. Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerinin Mersin’e özgü bitkilerle peyzajını düzenlediği üst geçit, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerinin hızlı çalışmasıyla kısa sürede bitirildi. Yoğun trafik akışının olduğu bölgede vatandaşlar artık güvenle karşıdan karşıya geçebiliyor. (Haber Merkezi)


Etiket: mbb, üstgeçit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA